• Nieuwe trainer Meervogels 3

    Na de aankondiging van het vertrek van Ronald en Maurice als trainers van S3 (wedstrijdsport) was de jacht geopend op een nieuwe coach voor ons 3e seniorenteam.

    Met trots kunnen wij aangeven dat Z.K.V De Meervogels met ingang van het seizoen 2021-2022 Thom Brandse bereid heeft gevonden als trainer bij S3 te fungeren.

    Tijd om Thom eens nader voor te stellen uiteraard, ondanks dat Thom ook weer geen vreemde is op de velden van Meervogels

    Vertel eens iets over je  carriere op spelers en trainersniveau

    Mijn spelers/trainers “carriere” is begonnen bij KCC uit Capelle aan den IJssel, hier heb ik vanaf mijn 6e de volledige jeugd doorlopen en op zowel breedte als selectie niveau gespeeld. Zo heb ik als speler eigenlijk op elk niveau kunnen en mogen spelen breedte,2e,1e en in de hoofdklasse.

    Eigenlijk ben ik per toeval als trainer begonnen, voor mijn maatschappelijke stage op de middelbare school en had al snel het idee dat het mij erg goed lag. Daarom ben ik meer gaan investeren in mijn trainers carriere en heb ik leuke uitdagingen gehad. Net als bij mijn spelers carriere heb ik de volledige ladder doorlopen en op bijna alle niveaus actief geweest. Hier kan ik helaas niet 1 hoogtepunt van noemen omdat er simpelweg teveel zijn..

    Intro op persoonsniveau

    26 jaar geleden geboren en getogen in Rotterdam, momenteel woonachtig in Capelle aan den IJssel waar ik het grootste deel van mijn leven heb doorgebracht. Werkend als Commercieel medewerker bij een technische groothandel. Onder het motto hard voor weinig nooit chagrijnig, ben altijd in voor een praatje en probeer ik altijd een positieve sfeer te creëren.

    Wat typeert jou als trainer?

    Ontwikkeling en plezier staat bij altijd centraal, de resultaten zijn een resultaat van de sfeer in het team en de intrinsieke motivatie van de spelers. Zo probeer ik altijd het team belang op 1 te zetten en te werken met de doelen die het team stelt. 1 team 1 taak is voor mij niet zomaar een slogan, maar het typeert de manier van werken.

    Wat is je binding met Meervogels?

    Mijn binding met Meervogels is eigenlijk uit het niks ontstaan, na jaren bij KCC actief geweest te zijn was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen werd ik door een goede kennis geinformeerd dat Meervogels nog opzoek was voor een nieuwe trainer voor de B1 en zo ben ik 2019 begonnen bij deze mooie club.

    Waarom is je keuze gevallen op Meervogels  c.q. S3?

    Doordat ik zelf na 2 jaar de B1 gedaan te hebben toe was aan een nieuwe uitdaging en het 3e mij een passende uitdaging lijkt waar ik ook het meest uit mezelf kan halen. Naast de ontwikkeling van het team wil ik mijzelf ook graag blijven ontwikkelen en prikkelen.

    Met welke verwachtingen ga je het seizoen 2021-2022 in ?

    Ik heb vooral “gezonde” hoge verwachtingen, alles valt en staat met de doelen die we met het team gaan vaststellen. Maar ik denk dat het goed is om altijd het beste er van te verwachten en het positief te bekijken.

    Wat weten de meeste mensen niet over je maar vind je wel leuk om te vertellen?

    Om heel eerlijk te zijn heb ik nog niet de kans gehad om heel veel mensen te ontmoeten in de 2 jaar dat ik op de club loop. Dit komt natuurlijk door de gekke tijd waar we in zitten. Dus er zijn eigenlijk een heleboel dingen die mensen nog niet van me weten. Maar als ik het eerste moet noemen is het wel dat ik gek ben op alle varianten van feitjes.

    Waar kunnen wij je in de nacht voor uit je bed halen

    Een goed gesprek onder het genot van een hapje en een drankje.

     

    Namens het Bestuur wensen wij Thom enorm veel succes toe als trainer van het 3e !!

    Eric Plugge