• Meervogels Summer Camp !!

 • Beste kinderen en ouders/verzorgers,

  YES, we kunnen weer dit jaar! Beetje anders dan we gewend zijn, maar we gaan er alles aan doen om er een geweldig weekend van te maken. We hebben het natuurlijk over het Meervogels zomerkamp.

  Dit jaar zal gaan we niet met de bus naar de locatie, maar gaan we naar ons vertrouwde veld en kantine op het Meervogels terrein. De kampleiding hebben een leuk en actief programma voorbereid, om zo toch een weekend vol plezier met elkaar te kunnen hebben.

 • Even wat praktische informatie. Het kamp vindt plaats op het Meervogels terrein van vrijdag 9 juli tot en met zondag 11 juli. Door op deze link te klikken kom je bij het aanmeldformulier:

  Jullie kunnen je per dag deel opgeven. Je kan ervoor kiezen 1 dag te komen of het gehele weekend mee te doen. Belangrijk dat je even overlegt met je ouders of de aanmelding samen met je ouders doet.

  Jullie kunnen je aanmelden t/m woensdag 30 juni. En het leuke van dit jaar is dat alle kinderen van de F t/m de A welkom zijn om deel te nemen aan het kamp.

  Belangrijk om opgegeven mailadres en onze socials (Instagram en Facebook) in de gaten te houden voor verdere informatie. En mochten er nog vragen zijn dan kunnen deze altijd gemaild worden naar meervogelskamp@gmail.com

  We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en kijken er naar uit om eindelijk het leukste weekend van het jaar weer met elkaar te kunnen beleven!

  Groetjes,
  De Kampleiding