• Nieuwe sponsor: Emerald FinanciĆ«le Diensten

  • Ik ben buitengewoon verheugd om een oude bekende te kunnen verwelkomen als nieuwe sponsor op het oude nest. Feike Hoekema, adviseur bedrijfsmatige risico’s bij Emerald, heeft Meervogels een bijzonder aantrekkelijk aanbod gedaan om haar verzekeringen bij Emerald onder te brengen.

  • Als kers op de taart heeft Feike namens Emerald ook een goed sponsoraanbod gedaan. Velen van jullie zullen Feike herinneren uit de jaren dat hij zich actief voor onze vereniging heeft ingezet. Als voormalig trekker van de sponsorcommissie heeft hij veel successen behaald en is Feike zelfs mijn voorganger šŸ˜Š.

    De sponsorovereenkomst biedt vele voordelen voor Meervogels, maar ook voor jullie als leden. Binnenkort zullen we jullie nader informeren hoe ook jullie kunnen profiteren van de sponsoring door bijvoorbeeld verzekeringen of hypotheek via Emerald Financiƫle Diensten af te sluiten

    Welkom Emerald als nieuwe sponsor! Welkom terug Feike!

    Lambert van der Bruggen
    Sponsorcommissie MV