• Corona maatregelen vanaf 6 november 2021

  Zoals jullie ongetwijfeld weten, zijn de maatregelen rondom corona weer aangescherpt. Het goede nieuws is dat we nog mogen blijven korfballen, maar het zal helaas ook uitdagingen geven.

  Voor Meervogels betekent dit dat alle spelers en toeschouwers van 18 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs en ID moeten tonen. Dit geldt voor zowel trainingen als voor de wedstrijden. Kinderen en jongeren t/m 17 jaar en vrijwilligers (trainers, scheidsrechters, jurytafelleden) hoeven geen QR code te tonen.

  Tijdens trainingen zullen de coaches bij de spelers de QR code scannen en ID checken bij de ingang. Kun je deze niet tonen, dan kan je helaas niet mee doen aan de training. Voor de jeugd geldt dat tijdens de trainingen ouders alleen binnen mogen wachten in de kleedkamer met QR code en ID. Bij een team zonder coach is het uitdrukkelijke verzoek om de “controle” te laten uitvoeren door een van de spelers die door het betreffende team wordt aangewezen.

  De Scanner voor CoronaCheck van de rijksoverheid moet hiervoor worden gedownload.

                        

  Tijdens de wedstrijden in De Veur moet je een mondkapje op vanaf de hoofdingang van De Veur tot de ingang van de sporthal en wordt je QR code gescand bij de beneden ingang van de zaal. De zij ingang en de ingang bovenaan de trap blijven gesloten.

  Spelers in B en A, let op, je leeftijd staat niet op je voorhoofd, dus zorg dat je je ID bij je hebt, dus ook als je nog geen 18 jaar bent.

  Let op: Check bij uitwedstrijden de coronaregels op de website van die vereniging. 

  De corona coördinatoren worden ingedeeld als verenigingsdienst. Het schema wordt zo spoedig mogelijk gedeeld.

  We rekenen op ieders medewerking. Laten we elkaar helpen en er samen het beste van maken. Wij zijn in ieder geval heel blij dat de trainingen en wedstrijden door kunnen gaan!

  We wijzen jullie ook nog op de informatie vanuit de Rijksoverheid voor een compleet overzicht met de regels zoals die gaan gelden per zaterdag 6 november. 

  Wij beseffen ons terdege dat bovenstaande wellicht (nog) niet volledig de lading dekt en dat in de praktijk sommige onderdelen niet vlekkeloos zullen verlopen maar wij hopen dat een ieder zijn of haar verantwoordelijk neemt om de vereniging niet in een lastig parket te brengen.

  Bij vragen, mail het bestuur: bestuur@zkvdemeervogels.nl

  Groeten van het bestuur