• MV 1 de mindere tegen Tempo

  De ene wedstrijd is de andere niet zullen we maar zeggen. Was het een paar weken geleden nog een mooie gala voorstelling in en tegen Wageningen, deze keer was er weinig eer te behalen tegen een effectief  Tempo.

  Zonder Thom – irritante kuitblessure – en Eline die een bruiloft had ergens buiten de landsgrenzen probeerden we het zeker wel maar het lukte gewoonweg niet.

  De toon werd eigenlijk al gezet in de 1e vier minuten waarin Tempo met de precisie van de klok ook even zoveel treffers noteerde en wij eigenlijk daar niet meer van konden terugkomen ook al hadden we daar 56 minuten de tijd voor.

  We zijn 1x op een achterstand van -2 nog gekomen bij de 3-5 nadat Edwin een time-out had genomen maar dat was het dan wel.

  Het was zeker niet omdat de ploeg het niet wilde want onderling was er genoeg fighting spirit maar het leek een beetje lam geslagen.  Op zich wel jammer omdat er ook genoeg publiek aanwezig was voor de festiviteiten maar het zij zo, misschien het weer of de aankomende festiviteiten of gewoon Tempo dat deze keer een klasse beter was, wie zal het zeggen.

  De hoogtepunten dan van de dag…..het in het zonnetje zetten van middels een bloemetje van:

  Coach Edwin Visser

  Na een dienstverband van 1 jaar heeft Edwin besloten – merendeels door privé omstandigheden  - om een stap terug te doen. Na een succesvolle campagne in de zaak waar promotie werd afgedwongen naar de hoofdklasse zal ook MV 1 volgend jaar in de hoofdklasse van het veld acteren omdat de 5e plaats inmiddels gegarandeerd is.