• Deel 12 Sponsor in the spotlight: Staffingteam

    Deze keer in the spotlight het bedrijf van Jeroen Slebe die meer en meer een bekend gezicht wordt binnen de poorten van onze mooie club. Een mooi interview van een fanatieke sporter waarbij het maar weer eens blijkt, zelfs voetballers kunnen op den duur de korfbalsport gaan waarderen haha.

    Wij danken Jeroen voor zijn steun en hopen dat hij en Lexie nog lang lid van onze korfbalfamilie mogen blijven.

    1.       Stel je zelf eens voor….

    Ik ben Jeroen Slebe, geboren in 1980 net als mijn vrouw Vanessa. We hebben 2 topdochters, Maddy en Lexie. Ik heb lange tijd gevoetbald. Sinds Lexie bij de Meervogels speelt ben ik vaak langs en (sinds dit seizoen) op het veld te vinden om onze coach Jasper te helpen.

     2.       Kun je wat meer vertellen over Staffingteam…

    Wij, Staffingteam, zijn een ICT detacheerder uit Zoetermeer. Samen met Arnout ben ik in 2011 ons eigen bedrijf gestart. In de jaren daarna zijn Anne en Raymond (diehard Korfballer!) erbij gekomen. Met ons team bedienen wij klanten door heel Nederland van IT-Professionals op detacheringsbasis. We zijn een trotse werkgever van ongeveer 50 ICT collega’s werkzaam als Supportmedewerker, Werkplekbeheerder of Systeembeheerder. Daarnaast huren we freelancers in voor zwaardere IT Infrastructuurfuncties. We zijn altijd op zoek naar gedreven, enthousiaste IT collega’s dus mocht er iemand rondlopen bij de Meervogels, neem gerust eens contact op via www.staffingteam.nl 😉

     3.       Welke toekomst heb je voor ogen met het bedrijf c.q waar zou je willen dat Staffingteam over 5 jaar staat / bekend om is?

    We groeien met ons bedrijf, werken al lange tijd met mooie en fijne klanten samen en willen op dezelfde weg verder. We vinden het belangrijk dat onze collega’s en klanten weten wat ze aan ons hebben, zowel in goede als in slechte tijden. We staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en verwachten met deze kernwaarden het bedrijf verder te ontwikkelen de komende jaren.   

     4.       Wat is je binding met ZKV De Meervogels?

    Eerlijk gezegd had ik niet veel met korfbal. Door te kijken bij alle trainingen en wedstrijden (veelal met een discutabele kop koffie zelf in de kantine gezet) begin ik het spel steeds meer te begrijpen en te waarderen. Lexie voelt zich op haar gemak in haar gezellige team en bij de club door de inzet van vele vrijwilligers. Redenen genoeg dus om zelf ook wat te doen voor het team en de club. Daarom zijn we dit jaar begonnen met sponsoring van het team en help ik bij de trainingen en wedstrijden.

     5.       Wat zou je andere bedrijven willen meegeven over het nut en de noodzaak van sponsoren van sportverenigingen?

    Vanwege de huidige situatie kunnen sportverenigingen sponsoring goed gebruiken. Sponsoring inzetten voor sport is leuk om te doen, goed voor je bedrijf EN je draagt ook bij aan een gezondere toekomst. Dus als je financiële ruimte hebt investeer deze dan eens in een sportvereniging!  

     6.       Any final words?

    Ik hoop dat de Meervogels de komende jaren een gezellige vereniging blijft en naast de sportieve doelen ook zeker het plezier van het spelen hoog blijft houden.