• Meervogels Kledinglijn

  Met groot plezier presenteren wij de uitgebreide versie van de nieuwe kledinglijn die Meervogels samen met Sport 2000 Bakker Zoetermeer heeft gerealiseerd. Na de eerdere introductie van de verkoop van het nieuwe wedstrijdshirt, het nieuwe trainingspak en het nieuwe inschietshirt, starten we nu ook met de verkoop van 4 modellen sporttassen, sportsokken, kleding voor trainers/begeleiders, en het nieuwe strak model rokje.
  De officiële korfbal (geel/blauw) is overigens ook leverbaar in de winkel van Sport 2000 Bakker Zoetermeer.

  Origineel model broekjes en overslag model rokjes worden nog steeds uit voorraad in de kantine verkocht. Daarnaast zijn er nog pakken en wedstrijdshirts in een aantal maten beschikbaar. Deze club voorraad wordt met hoge korting verkocht.

  De folder met informatie en prijzen van de kledinglijn is
  hier beschikbaar.

  Heb je een vraag over de kledinglijn. Stuur een mailtje.


  Club verkopen

  Kledingverkopen in de kantine worden 2 á 3 keer per jaar georganiseerd. Deze clubverkoop geef extra korting voor de leden, en levert tevens een premie op over de omzet voor onze club.
  Aankondiging van kledingverkopen wordt gedaan via deze website en via de Vogelpost e-mail nieuwsbrief.

  Alle kleding is het hele jaar door leverbaar in de winkel van Sport 2000 Bakker Zoetermeer. Geef aan dat je lid bent van de Meervogels en vraag om een klantenkaart. Hiermee krijg je direct 10% korting op alle aankopen van korfbalkleding.

 • Sweetlake Eagles kleding

  Download hier het bestelformulier en bestel jouw favoriete Sweetlake Eagles kleding!