• Update A-teams

    Tijdens de korfbalvrije weken moest er achter de schermen toch veel werk verzet worden om de bemensing van trainers/coaches voor de A junioren voor het seizoen 2016-2017 voor elkaar te krijgen. We merken dat het steeds moeilijker wordt om voor alle teams, goede mensen te vinden die het leuk vinden zich een heel seizoen te committeren aan een team. Dat moet de komende jaren anders. Onder druk wordt alles vloeibaar. Zo is er gelukkig ook voor de A teams op dit moment positief nieuws te melden!  

    De A1 gaat deze week starten met Richard Schouten en Lars de Jonge.

    Richard heeft afgelopen jaren de B1 (meerdere keren) en vorig seizoen de A1 van Refleks in de 1ste klasse zaal kampioen gemaakt en kijkt erg uit naar de zaalwedstrijden in de Overgangsklasse tegen zijn oude team, waar ook zijn zoon in speelt.

    Wij zijn als TC erg blij dat Richard de uitdaging bij Meervogels A1 aan wil gaan én ook dat hij wordt bijgestaan door Lars die afgelopen jaar de B1 heeft getraind/gecoacht. Hierdoor ontstaat er een mooie combinatie van interne en externe kennis voor de groep.

    Voor de A2 hebben we Ruben de Jonge bereid gevonden om de training en coaching te verzorgen; vorig jaar was hij trainer van de dames van de A3. Een stapje hoger en een mooie uitdaging om met de mix B1/A2 van vorig jaar aan de slag te gaan. Hij zal veel samenwerken met Richard en broertje Lars omdat de A1 en A2 op dinsdag samen zullen trainen.

    Voor de A3 is het nog niet gelukt om een trainer/coach te vinden en hierbij doe ik dan ook een vriendelijke oproep: wie wil er aan de slag met deze enthousiaste groep? 
    Training op maandag en woensdag en spelen uiteraard op zaterdag. Een groot deel van dit team speelt al langere tijd samen en het is dan ook een leuke groep bij elkaar. Alleen als coach of juist als trainer aan de slag, laat het me weten!

    Richard Rozenbrand wil graag aan de slag gaan met de A4 en zal dus net als een groot deel van zijn B4 door schuiven naar de A. Na alle kampioenschappen afgelopen seizoenen hebben wij er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen.

    Nogmaals danken we deze heren, die aan de slag gaan met onze junioren!


    Ondertussen blijven we doorzoeken naar invulling voor de A3. Geïnteresseerd? 
    Laat het me weten, ook met parttimers kunnen we zorgen voor volledige bezetting. Al onze teams verdienen een enthousiaste trainer/coach!

    A1 en A2 gaan a.s. dinsdag 16 augustus kennis maken met hun nieuwe trainers, en spelen dan op zaterdag en zondag de 3-kamp bij Meervogels.

    A3 en A4 starten op 22 augustus. Ook als er nog geen nieuws is over nieuwe trainers zorgen we ervoor dat er wel gewoon getraind kan worden door de A3.

    Esther Tesselaar
    Technisch Coördinator