• Kantine commissie

 • De kantine commissie verzorgt alles rondom onze kantine: inkoop, barbezetting, reserveringen van het clubhuis, begeleiding tijdens de zaterdagen/feesten/evenementen en schoonmaak.

  Nico van Gooswilligen verzorgt de inkoop. Hij zorgt ervoor dat de voorraad broodjes, fruit, frisdrank, iets te snacken, bier en wijn altijd op orde is. Tevens verzorgt Nico de schoonmaak.

  Voor reserveringen van de kantine kan je terecht bij Karin de Wit. Indien nodig plant ze een afspraak met je in om alle wensen door te nemen.
  De puzzel die aan het begin van het seizoen gemaakt moet worden voor het bardienstrooster, zodat ouders van jeugdteams en junioren/senioren weten wanneer ze aan de beurt zijn, is een taak van Petra Captijn.


  We hebben een groep gastvrouwen en -heren (de GVH), die de ouders en spelers die in het bardienstrooster staan, begeleiden bij hun taak. Dit zijn: Yolanda Noort & Frank Blijdestein, Tijmen de Kievit, Anouk & Sylvain Gfeller, Fabiola Plugge, Richard Rozenbrand, Rianca van der Elst en Petra Captijn. Laatstgenoemde doet ook de coördinatie van deze gezellige groep GVH.

  De nieuwe traditie is de lekkere maaltijd, op dagen waarop het eerste thuis speelt. Iedereen die dan toch op het veld is, kan gezellig blijven eten. Jolanda Haaring is degene die deze maaltijden organiseert. De zaterdagen waarop het eerste niet thuis speelt, wordt gedurende de dag een speciaal broodje aangeboden, zodat ook op die dagen iets meer dan de bestseller "broodje gezond" verkrijgbaar is.

  We kunnen altijd incidenteel hulp in de kantine gebruiken, voor bijvoorbeeld het schoolkorfbaltoernooi, dagen waarop oefenwedstrijden worden georganiseerd, dagen met een driekamp, evenementen of open dagen. Meld je aan als je het leuk vindt om een handje te helpen!

  Hoe zijn wij bereikbaar? Heel simpel: kantine@zkvdemeervogels.nl

  Heb je een vraag, wil je je aanmelden als GVH of incidentele hulp, wil je de kantine huren of heb je wat leuks te melden: alles kan via dit mailadres!