• Kampcommissie

  De kampcommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse ZKV de Meervogels Jeugd Kamp. Ieder jaar gaan we met de jeugd van de F tot en met de B een weekend op kamp aan het einde van het korfbalseizoen.

  Wat wij als kampcommissie onder andere doen is het vinden van een toffe kamplocatie, het verzorgen van het vervoer, het eten, de financiƫn, de aanmeldingen, het kampboekje en nog veel meer (kleine en grotere) praktische zaken.
  In overleg met de commissie wordt de leiding groep van het kamp-weekend samengesteld. Het thema is een belangrijke rode draad door het kamp. De uitwerking van het kampprogramma is de verantwoordelijkheid van de kampleiding. Alle leiding die betrokken is bij het kamp heeft net als de trainers bij ZKV De Meervogels een Verklaring Omtrent Gedrag.

  Sponsoring wordt zeer gewaardeerd zodat we de kampbijdrage zo laag mogelijk kunnen houden en/of iets extra’s kunnen doen tijdens het kamp. Hiervoor worden acties georganiseerd zoals auto’s wassen of Oliebollen bakken. Maar ook de taart die in onze eigen kantine wordt verkocht en het bedrag dat wordt verdiend met tennisballen gooien in de zaal gaat naar de kamp spaarpot. Maar doneren mag natuurlijk ook!!
  Rekeningnummer: NL11 RABO 0160 175860 van ZKV De Meervogels

  De kampcommissie bestaat uit:

  • Dick van Alderwegen
  • Lisanne Kerrebijn
  • Nomiki Bellekom
  • Esther Tesselaar

  Als je vragen hebt spreek een van ons aan of stuur een berichtje naar meervogelskamp@gmail.com

   

  facebook.com/meervogels.kamp
  : instagram.com/meervogelskamp