• Even voorstellen

 • Korfbal is leuk!

  Korfbal is leuk!

  Dit motto staat bij de Zoetermeerse Korfbal Vereniging De Meervogels altijd bovenaan. De Meervogels is een moderne vereniging die met veel vrijwilligers de korfbalsport nog leuker maakt. Waar voor de één ontspanning belangrijk is, staat voor de ander de prestatie bovenaan. De Meervogels biedt voor beide kanten genoeg mogelijkheden om zich te ontplooien tot een leuke, gezellige, sociale, goede of misschien wel topkorfballer.

  Bij De Meervogels wordt elke week door enthousiaste vrijwilligers gezorgd voor een goede trainingsopbouw en doelgerichte coaching. Hierdoor wordt naast de sociale ontwikkeling, sportief ook genoeg ontwikkeld.

  ZKV De Meervogels heeft momenteel 15 jeugdploegen in de verschillende leeftijdscategorieën van 5 tot 19 jaar en 7 seniorenploegen vanaf 18 jaar.

  Er is een speciale Kangoeroe Klup voor heel jonge kinderen vanaf 3,5 jaar die spelenderwijs kennis maken met korfbal.

  Ook als niet-korfballer kun je sportief bezig zijn bij De Meervogels door mee te doen met de KombiFit. Tweemaal in de week staan gediplomeerde sportleraren klaar om met leuke en intensieve oefeningen ook de niet-korfballer conditioneel op peil te houden of te brengen.

  Kom eens langs en maak kennis met onze club. Het bestuur spreekt graag met je af.

  De route naar onze mooie plek in het Vernède Park in Zoetermeer vind je hier.