• Sponsor worden

  Welkom bij ZKV De Meervogels!

  Korfbal is de familiesport bij uitstek en met 600 leden en betrokkenen is ZKV De Meervogels een grote en bekende vereniging in de korfbalwereld. Wij zijn een sociale vereniging die toegankelijk wil zijn voor iedereen die van korfbal houdt. Waar voor de één ontspanning belangrijk is, staat voor de ander de prestatie bovenaan. Onze vereniging biedt aan iedereen de mogelijkheid om zich te ontplooien tot een leuke, gezellige, sociale, goede of misschien wel topkorfballer.

  Om zowel sportief als financieel aan onze doelstellingen te voldoen zoeken we steeds nadrukkelijker de samenwerking met het bedrijfsleven. Binnen het sponsorprogramma bieden wij bedrijven en winkels de mogelijkheid om zichtbaar verbonden te zijn aan De Meervogels.

  Wij denken graag met u mee over een maatwerkpakket dat zo goed mogelijk aansluit bij uw doelstellingen en wensen. Is uw interesse gewekt? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar sponsoringdemeervogels@gmail.com. Ook kunt u bellen met Eline van Lomwel op 06-10254625 of Wendy Post op 06-54322635.

  Graag tot ziens bij onze vereniging!

  De sponsorcommisie van de mooiste club van Nederland!