• Sponsor worden

   Welkom bij ZKV De Meervogels!
   

  Korfbal is de familiesport bij uitstek en met 400 leden is ZKV De Meervogels een grote korfbalvereniging in de regio. In het bijzonder door onze jeugdploegen die op het hoogste niveau spelen,  is ZKV De Meervogels een bekende vereniging in de korfbalwereld.

  Om De Meervogels duidelijker en beter te kunnen profileren tonen wij onze passie voor de korfbalsport en de korfbalclub en zoeken wij sponsors die bij ons passen.

  Bedrijven en winkels bieden wij de mogelijkheid zichtbaar verbonden te zijn aan De Meervogels. Het sponsorprogramma is gericht op bedrijven en winkels die teams willen sponsoren en bedrijven en winkels die de hele club willen sponsoren. Ondernemers met een korfbalhart kennen dezelfde passie voor hun bedrijf of winkel als de leden van De Meervogels voor de korfbalsport.

 •  

  Als u sponsor wordt investeert u mee in onze sportieve toekomst. Een toekomst waar u ook beter van wordt! 

  Hebt u interesse stuur dan een email naar de sponsorcommissie en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

   

  Wat bieden wij u?

  Als sponsor wordt u Vriend van De Meervogels en zijn er diverse mogelijkheden voor u:

  1. Een jaarlijkse netwerkborrel in ons clubhuis,
  2. Na goedkeuring, een op de leden gerichte werving/ marketing/ aanbieding,
  3. De mogelijkheid om onze accommodatie te reserveren voor bijvoorbeeld uw bedrijfsborrels,
  4. Reclame op de website en reclamescherm.
   

  Wat biedt u ons?

  Uw sponsoring kan middels de volgende manieren (of combinatie) worden ingericht:

   

  Teamsponsoring

  • In overleg met de club bepaalt u hoe u uw team wil aankleden. U hebt de keuze uit een wedstrijdshirt, mogelijk aangevuld met een trainingspak en sporttas. U betaalt éénmalig de aanschaf en de bedrukking van de materialen, daarnaast betaald u een jaarlijkse sponsorfee aan De Meervogels. Onze huisleverancier maakt graag een voorbeeld van de kleding met uw logo om te bepalen hoe u zich het beste kunt presenteren. Vraag naar de mogelijkheden!
   

  Reclameborden 

  • De Meervogels heeft een nieuw kunstgrasveld voor alle thuiswedstrijden en trainingen. Rond dit veld worden reclameborden geplaatst van elk 2 meter breed en 80 cm hoog.. Er zijn nog een aantal mooie plekken beschikbaar! Er kunnen natuurlijk ook meerdere borden naast elkaar worden geplaatst, waardoor uw boodschap nog beter zichtbaar wordt. Veldborden worden voor een periode van 3 tot 5 jaar geplaatst.
   

   Reclamescherm

  • Elk weekend wordt onze club druk bezocht. Deze leden, bezoekende teams, ouders en fans uit Zoetermeer en omstreken zien allemaal direct uw boodschap op het grote reclamescherm in onze accommodatie!  
   

   Toernooi of evenement

  • Binnen onze club organiseren wij toernooien, jeugdkampen en festiviteiten. U kunt uw naam aan één van deze drukbezochte evenementen verbinden. Uw eigen toernooi kan natuurlijk ook.

  Uw sponsorwens kunnen wij ook voor u op maat maken. Als u een goed idee heeft dan denken wij graag met u mee. Maar De Meervogels maakt bijvoorbeeld ook in overleg met u een naturasponsorcontract, zodat u niet sponsort met geld maar met middelen met uw eigen kennis en professie.

  Tot ziens binnenkort !

  De sponsorcommissie van de mooiste club van Nederland!