• Evenementen Commissie

 • Even voorstellen!!
  JEC staat voor Jeugd Evenementen Commissie.  Jullie raden het vast al wij gaan leuke evenementen voor jullie organiseren. Maar laten wij ons eerst even aan jullie voorstellen.

  • Sanne Waasdorp: Ik zit inmiddels al 16 jaar op korfbal en speel in het 8e. Sinds een paar jaar train en coach ik samen met Jiska pupillenploegjes. Dit jaar doen we de D5 met allemaal nieuwe korfbaltalentjes. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging erbij, namelijk het organiseren van leuke evenementen voor de vereniging! Vroeger struinde ik deze ook altijd af en wilde ik het liefst niet naar huis, hopelijk kunnen wij dat voor jullie net zo maken!
  • Jiska van Buuren: Ik speel al zo’n 14 jaar bij Meervogels en speel nu in het 8e. Samen met Sanne train ik dit jaar de D5. Ik ging altijd met heel veel plezier naar alle evenementen die werden georganiseerd door de JEC en gun de jeugd van nu ook de leuke evenementen. Met veel plezier hoop ik te gekke evenementen neer te zetten voor de jeugd!
  • Daphne Weidmann en Michelle Lots: deze meiden spelen allebei in de A-selectie en trainen de E1 en de E3. Na het leuke Sinterklaasfeest vonden ze het tijd worden dat er meer georganiseerd zou moeten worden voor de jongere jeugdleden en zijn ze bij de JEC gekomen.
  • Laura Poen: speelt nu 4 jaar bij Meervogels en zit in de A3. Ook ik geef training aan pupillen en wel aan de F2 en de F3. Vroeger ging ik altijd mee naar de Meervogelsfeestjes en vond het erg jammer toen dit stopte. Het is leuk dat er weer een Jeugd Evenementen Commissie is waar ik nu zelf deel van uitmaakt.
  • Esther v. Leer: Ik korfbal al bijna 27 jaar bij Meervogels en zet me al bijna even veel jaar in voor de jeugd van Meervogels. Ik speel in het 10e  en train en coach de B4. Vroeger heb ik al een paar jaar in  de JEC gezeten en vele leuke evenementen met veel plezier verzorgd. Op een gegeven ogenblik zijn er een paar nieuwe uitdagingen op mijn pad gekomen en ben ik gestopt met de JEC. Het was tijd om het stokje over te geven, maar wat vond ik het jammer dat de JEC er een paar jaar geleden helemaal mee stopte en het begon nu toch een beetje te kriebelen om weer wat voor de jeugd te gaan organiseren. Toen ik hoorde dat er weer een enthousiaste groep was die feestjes wil gaan organiseren voor de jeugd heb ik geen moment getwijfeld en heb me bij deze jonge groep aangesloten.
  • Nomiki Bellekom: Nomiki is 16 jaar, speelt in de A3 en traint de Kangoeroetjes. Ik vind het erg leuk dat ik nu ook bij de JEC zit en hoop dat we hele leuke dingen kunnen gaan organiseren voor iedereen. En dat er heel veel van jullie komen!

  Nu weten jullie wie wij zijn. Als jullie iets over de feestjes willen weten kom dan gerust naar een van ons toe!

  Wij zullen jullie via de Meervogels website en Facebook op de hoogte houden van de feestjes. Op Facebook hebben wij een eigen pagina JEC Meervogels, maar ook op de Facebook pagina ZKV de Meervogels zullen berichtjes verschijnen.


  Heb je vragen over een feest of weet je zelf een leuk evenement, stuur dan een mail

  We hopen jullie allemaal te zien bij onze feestjes!
  Groetjes van de JEC.

 • Jeugd - Evenementen Commissie

  LidRolFoto
  Leer, Esther vanlid
  Weidmann, Daphnelid
  Lots, Michellelid

  Er zijn 3 teamleden waarvan de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.