• Bardienst Weekend

  De kantinediensten voor de ouders van de jeugdteams en voor junioren/senioren zijn ingedeeld. Hierbij is rekening gehouden met de volgende punten:

  • De diensten zijn op zaterdagen waarop voor de teams een thuiswedstrijd op het programma staat.
  • Diensten zijn of voor de wedstrijd, of na de wedstrijd gepland.
  • De meeste diensten zijn 2,5 tot 3 uur lang.
  • Per dienst worden 4 ouders van jeugdteams of 4 spelers van seniorenteams verwacht (niet de dienst opdelen onder meer ouders of spelers).
  • Aan het team dat op een zaterdag als eerste aan de beurt is, vragen we om een cake of taart te bakken; opbrengst is voor het jeugdkamp.
  • Bij elke dienst is een gastvrouw of gastheer aanwezig die de ouders of spelers begeleidt.
 • Bardienst trainingsweek

  Al jaren wordt de kantine van de Meervogels met succes bemand door de ouders van de jeugdleden en de leden zelf (ouder dan 18 jaar). Het schema van de bardiensten voor de weekenden in het voor en naseizoen wordt gemaakt door iemand van de kantine commissie en doorgestuurd naar de teambegeleiders. Dit gebeurd zodra het wedstrijdschema definitief is.

  Sinds seizoen 2015/2016 proberen we op deze manier ook tijdens de trainingsweek de bar zo te bemannen. Er wordt een schema gemaakt met de vraag of er 1 persoon die dienst limonade/thee kan maken voor de ploegen die trainen en de ouders en leden die wat willen kopen te bedienen. Het is gekoppeld aan de trainingsdag. Het zal niet heel druk zijn maar hopen op deze manier weer meer gezelligheid op de trainingsavonden te krijgen, ook voor de ouders die kunnen blijven. Bij de seniorenploegen is het de bedoeling dat na de training een aangewezen persoon van het ingedeelde team wat drinken maakt of verkoopt aan de aanwezige leden. Ook dit barschema zal naar de teambegeleiders worden doorgestuurd.

  De teambegeleiders zet dan de leden, of ouders van de leden, in een schema. Ruilingen worden onderling geregeld. Op zaterdag is er altijd een gastheer of dame die aanwezig zal zijn om de dienst te begeleiden. Voor op trainingsavonden hangt er een beschrijving op de achterwand bij de bar hoe de kassa werkt en wat er gedaan kan worden.

  Wij hopen weer op uw medewerking.

  Mochten er vragen zijn dan kunt u een mail sturen naar: kantine@zkvdemeervogels.nl

 • Barschema trainingsweek18.15-19.4519.45-21.1521.15-sluitenafsluiten
 • Bardienst clinics

  Vrijdag: indien er clinics zijn bar geopend  

  Eén ouder/lid is voldoende voor deze dienst.
  Graag voor de teams drinken klaar zetten limonade of thee .
  Bar bedienen voor de ouders of leden die wat willen kopen.
  Beschrijving van kassa hangt op het bord achter bij de bar.