• Vriendenloterij

 • Een groeiend aantal leden, met nu circa 50 loten, speelt mee in de Vriendenloterij voor De Meervogels. Waarom? Omdat we van de opbrengst ons eigen Beachkorfbalveld gaan realiseren.

  De Vriendenloterij helpt onze club bij het realiseren. 50% van elk lot gaat direct naar De Meervogels. Speel je mee met een andere loterij? Direct opzeggen en meespelen met de Vriendenloterij voor De Meervogels.

   

  • Speel je nog niet mee? Gelijk meedoen en meespelen voor De Meervogels. Klik hier om mee te gaan spelen. Ja, ik ga mee spelen voor De Meervogels. Vergeet niet om De Meervogels als goed doel in te vullen !!

   

  • Speel je al wel mee, maar misschien niet voor De Meervogels? Gelijk bellen en laten omzetten. Bel de Vriendenloterij Ledenservice op het telefoonnummer 0900 - 300 1400 (?? 0,50 per gesprek). Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Op zaterdag zijn bereikbaar van 10.00 tot 16.30 uur.

   

  Hoe meer loten er meedoen voor onze club, hoe eerder we ons eerste Beachkorfbaltoernooi op echte zandvelden kunnen houden.

  Misschien al in de zomer van 2016 ons eigen Beachkorfbalveld?