• Trainers verlengen contract

    Het Bestuur van Z.K.V. De Meervogels is trots om te kunnen meedelen dat Patrick den Hertog en Arjan Maltha ook de komende 2 seizoenen het technische hart van de vereniging zullen vormen.

    De ingeslagen weg is dit jaar door de nodige blessures wat hobbeliger geweest dan verwacht maar het Bestuur heeft er alle vertrouwen in dat de komende 2 jaar onder de bezielende leiding van de genoemde trainers de nodige succes zullen worden behaald.

    Ook hebben teambegeleiders, Dick van Alderwegen en Peter Bellekom aangegeven het komende jaar dezelfde taken te zullen vervullen. Dit geldt ook voor Jolanda Haaring en Loek Arendse inzake de medische staf alsmede Glenn Kolstee in de hoedanigheid van hersteltrainer.

    Ook het contract met Richard Schouten als trainer van de A1 is met een jaar verlengd wat een goede zaak is met het oog op de continuïteit in het verder opleiden van onze elitejeugd.

    Ook bij de wedstrijdsport hebben Bob de Korte, Xander Theil, Peter en Chantal Westerhuis aangegeven het komende seizoen de ploegen te trainen en begeleiden.

    Wij wensen alle trainers die ook het komende jaren de belangen van De Meervogels zullen behartigen enorm veel succes

    Het Bestuur van Z.K.V. De Meervogels