• Teamindeling F-jes

    Additionele toelichting teamindeling:

    Onze verwachting omtrent de aanmelding van nieuwe leden is helaas niet uitgekomen. Hierdoor kunnen we de teamindeling van de F sneller dan verwacht bekendmaken. Deze teamindeling is uiteraard niet alleen gebasseerd op de training en wedstrijden van afgelopen week. Maar ook op de prestaties van de kinderen over het gehele afgelopen seizoen. Als technische commissie bekijken we naast de wedstrijden van de kinderen, ook vaak trainingen en spreken we met de trainers. Ook heeft iedere trainer dit jaar een evaluatie formulier ingevuld over de prestatie van de kinderen. Op basis van deze informatie zijn we tot de huidige team samenstellingen gekomen.

    Gedurende het komende seizoen zullen er ook weer een aantal evaluatie momenten komen waarin we nogmaals naar de teamsamenstellingen gaan kijken. Het kan voorkomen dat spelers niet helemaal tot hun recht komen in een team, en daardoor zich niet goed kunnen ontwikkelen. Op basis daarvan zullen we eventueel wijzigingen gaan aanbrengen in de teamsamenstellingen. Veelal gebeurd dit na overgang van veld naar zaal, en na afloop van het zaal seizoen.

    De trainingen zullen vanaf Maandag 12-6 om 18:15 beginnen. De F2/F3 zal dan nog even samen trainen. De F1 traint apart.

    Mochten er naar aanleiding van deze samenstelling nog vragen zijn, gelieve dan contact op te nemen met tcap@zkvdemeervogels.nl

    Zie deze link voor de teamindeling.

    Laurence Gfeller

    TCAP