• Grote Clubactie gaat door!

    Er zijn al bijna  4 superloten verkocht en daar zijn wij super blij mee!!
    De selectie, de wedstrijdsport selectie, de kombi-fitters en Meervogels 7!
    Maar hierbij dagen we ook andere teams, maar ook ouders uit om gezamenlijk een superlot aan te schaffen. Veel meer kans op de mooie prijzen en veel financiƫle steun voor de club!

    Hoe werkt het superlot:
    Het superlot staat voor 50 loten ter waarde van 3 euro, dus de investering is 150,= per lot. Deze kan je verdelen binnen jouw samengestelde "team" Wat te denken van de A1/A2 en A3/A4&A5. Of alle B-teams.

    Het grote voordeel is dat je dan niet meer langs de deuren hoeft te gaan als je dat niet ziet zitten. Ouders kunnen natuurlijk ook het goede voorbeeld geven!

    Het is toch leuk om vele handen in een te slaan om straks met mooie nieuwe spullen aan de slag te gaan.

    Daarnaast zijn we begonnen met het invoeren van de verkochte loten via de boekjes, dus is je boekje vol vergeet hem dan vooral niet in te leveren!! Voor iedereen met 20 verkochte loten hebben we een extra prijs!

    We hebben nu 221 loten verkocht, maar pas 8 boekjes verwerkt dus lever je boekje in zodat we weer een nieuwe tussenstand kunnen doorgeven die veel hoger ligt.

    Denk aan de kortingsbonnen die te verdienen zijn, waarmee er straks in de vakanties of aan het einde van het seizoen een leuk teamuitje gepland kan worden.

    We houden jullie op de hoogte en voor vragen over het superlot en de andere loten weten jullie ons te vinden.

    Groetjes Bianca & Esther
    esther.tesselaar@zkvdemeervogels.nl