• De Grote Clubactie 2017 - Update!


    Wij zijn blij!

    Zijn er vorige week een aantal superloten door sponsoren gekocht kunnen we nu mededelen dat, in navolging van de selectie, Meervogels S7 een superlot heeft aangeschaft!

    En wat te denken van de inzamelingsactie van de Kombifitters?
    Samen hebben zij 28 loten gekocht en daarmee zijn we weer 178 loten dichterbij ons gestelde doel!

    Uiteraard dagen wij andere selecties, teams en ouders uit om hun krachten te bundelen en samen een superlot of vele loten te kopen.

    Alles om ZKV de Meervogels te steunen!!!!!

    Heb jij je boekje al ingeleverd??

    De Grote Clubactie (GCA) is al even bezig en hopelijk heb jij al heel veel lootjes voor de Meervogels ver/ge-kocht! Mede dankzij de vele superloten die zijn verkocht zitten we nu op 729 loten, maar nog lang niet alle boekjes van teams en spelers zijn ingeleverd.

    We zijn op 35% van ons gestelde doel, dus we hebben jullie inzet echt nodig. Lever je boekjes in als je klaar bent met verkopen zodat alle verkochten loten ingevoerd kunnen worden. Het zou zonde zijn als we niet alle verkochte loten kunnen registeren, want dan tellen ze niet mee.

    Dank je wel namens de Meervogels maar in het bijzonder namens:
    het grote clubactie promotieteam!!!

    Bianca & Esther

    Boekjes inleveren kan bij je trainer/coach of in de speciale GCA-box die op de tafel van het scorebord in de Veur komt te staan.

    Ps. Wil jouw bedrijf ook de aandacht die de superlot-sponsoren hebben gekregen? Stuur dan een mailtje naar esther.tesselaar@zkvdemeervogels.nl en wij nemen contact op!