• REMINDER + Stukken JAV 2017

    Aankomende woensdag 8 november vindt onze Ledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering blikt het bestuur terug op afgelopen seizoen en kijken we uit naar het komende seizoen. De afgelopen jaren heeft de vergadering op een vrijdagavond plaatsgevonden, maar we vonden het tijd voor een experiment en is de aankomende vergadering dus op een woensdagavond. Op deze manier hopen we op een hoge opkomst.

    Er staan een aantal belangrijke zaken op het programma, zoals het beachkorfbalveld en de nieuwe structurering van het bestuur. Ook worden er nieuwe bestuursleden voorgedragen.

    Van onze senioren & junioren leden wordt aanwezigheid dan ook verwacht. Mocht je toch niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn dan is het van belang dat je iemand machtigt om alsnog je stem uit te kunnen brengen én dat je je afmeldt via secretaris@zkvdemeervogels.nl. Het is niet de bedoeling dat één iemand gemachtigd is voor de rest van de spelers van de ploeg.

    Ouders van jeugdleden zijn uiteraard van harte welkom om de vergadering bij te wonen, zij hebben echter geen stemrecht als zij niet lid zijn van ZKV De Meervogels.

    De agenda en overige stukken staan onder dit bericht, de financiële stukken zijn opvraagbaar bij de secretaris.

    De ledenvergadering start om 20:00 uur in de kantine van ZKV De Meervogels.

    Heb je nog vragen? Spreek een bestuurslid aan of stuur een mailtje naar
    secretaris@zkvdemeervogels.nl.

    Namens het bestuur,
    Tosca den Hertog

     

    Stukken JAV 2017

    Agenda

    Nieuwe structuur Meervogels