• Trainingsschema 2e helft veld 2018

    De meeste teams spelen nog 1 keer in de zaal op 10 maart vandaar dat dit de laatste week is dat we binnen trainen.
    Alleen F2, C2, B3, A3, A5 en S7 spelen ook nog op 17 maart binnen, zij zullen via de trainers geïnformeerd worden over de eventuele mogelijkheid van een extra training binnen.

    Dan is er een nieuw trainingsschema voor het 2e deel van de veldcompetitie.
    Er zijn bij de jeugdteams een aantal verschuivingen en nieuwe teams, zoals eerder al gecommuniceerd en gepubliceerd op de site. Maar toch is er voor de meeste teams niet veel veranderd ten aanzien van voor de zaal. De F4 (met veel grote kangoeroes) gaat op het veld 2 x in de week trainen en de kangoeroes verhuizen van de maandag naar de woensdagavond. Het schema is HIER te vinden.

    De laatste hand wordt nu gelegd aan het competitieschema, vanaf volgende week verwacht ik dat de planning van de wedstrijden bekend is. Ik hoop dat het nog lukt om rekening te houden met vakanties en feestjes zodat alle teams compleet kunnen spelen. Geef het anders tijdig aan bij het wedstrijdsecretariaat.

    Het trainingsschema gaat in vanaf maandag 19 maart 2018, als er teams zijn die eerder al het veld op willen moeten ze zelf sleutels regelen!

    Met sportieve groet,
    Esther Tesselaar
    Technisch Coördinator