• Lars van der Weg keert terug bij De Meervogels

    Nadat onlangs al bekend was geworden dat Jaimy Roos terug is gevlogen naar het nest kunnen we nu ook officieel bekend maken dat ook Lars van der Weg zijn weg terug heeft gevonden naar Z.K.V. De Meervogels.

    Bekend onder andere van zijn enthousiasme in het organiseren van een geweldig weekend tijdens het 55 jarig jubileum en het aanmoedigen van Meervogels 1 als "hoofdschreeuwer" wil hij toch liever herinnert worden aan zijn meerwaarde als speler van de selectie.

    Na een kortstondig uitstapje naar Die Haghe was het besluit snel genomen na een goed onderhoud met de technische staf van die mooiste club van Zoetermeer om terug te keren.

    Over zijn redenen voor zijn terugkeer was, zoals we Lars ook kennen, zeer uitgesproken “Uiteraard miste ik de gezelligheid maar ik moet ook erkennen dat ik volgend jaar naast mijn baan ook een deeltijd PABO opleiding ga doen. Het reizen naar Den Haag kostte mij ook teveel tijd en vanuit Pijnacker is de reistijd aanzienlijk korter”.

    Als dat overigens de enige reden zou zijn had je nog kunnen fronsen maar als hij zijn intenties uitspreekt is zijn sportieve hoofddoel ook maar gelijk bekend “Komend jaar met Meervogels 2 kampioen in de zaal en op het veld, simpel zat”.

    In de praktijk zal blijken welke bijdrage Lars in deze ambitieuze maar zeker niet onmogelijke doelstelling zal hebben. Aan zijn scorend vermogen zal het in ieder geval niet liggen.

    Lars, we wensen je een mooie (nieuwe) toekomst toe bij Z.K.V. De Meervogels en tot snel.

    Eric Plugge