• Let op !!    GCA_Logo

    Met ingang van aanstaande zaterdag 19 september start de Grote Clubactie weer. Leden van Meervogels kunnen met de bekende bonnenboekjes weer loten verkopen in hun eigen kring. Daarnaast is het –net als vorige jaren- weer mogelijk om online loten te bestellen.

     

    Het Doel:

    Waarom doet Meervogels ook al weer mee aan de Grote Clubactie? Met deze actie kan de club extra geld ophalen om iets leuks of nuttigs aan te schaffen voor haar leden.

    Indien nodig wordt er vanuit de opbrengst bijgedragen aan het jeugdkamp.

    GCA_15_001GCA_15_001GCA_15_001GCA_15_001

    GCA_15_002

    Dit jaar worden er opnieuw blauw/gele korfbalballen gekocht van de opbrengst. Verkoop je 50 loten met je team dan krijg je 1 bal in je team net om mee te trainen en te spelen. Verkoop je 100 loten of meer dan worden het 2 ballen.

     

    Met alleen een bal kan je natuurlijk geen doelpunt maken. Een deel van de opbrengst van dit jaar is bedoeld voor de realisatie van een “Korfbalboom”. Een wat? Dat is een paal met meerdere manden op verschillende hoogtes.

     

    De Prijzen:

    Natuurlijk is er weer een teamwedstrijd. De drie teams die de meeste loten verkopen, worden beloond met een bedrag voor een leuk teamuitje.

     

    Teamprijzen:

    1 e prijs               € 150,-  bij verkoop van minimaal 125 loten per team, bij minder verkochte loten is de te winnen 1e prijs: 100,00 euro

    2 e prijs               € 100,- bij verkoop van minimaal 100 loten per team, bij minder verkochte loten is de te winnen 1e prijs: 75,00 euro

    3 e prijs               €  75,-    bij verkoop van minimaal 75 loten per team, bij minder verkochte loten is de te winnen 1e prijs: 50,00 euro

     

    Beste verkopers:

    Naast de teamwedstrijd is er een speciale prijs voor de 3 jeugdleden die de meeste loten verkopen. Deze prijs is een keuze uit de nieuwe kledinglijn (shirt, pak of tas).
    Voor alle verkopers die 20 of meer loten verkopen wordt door de Grote Clubactie een kortingskaart (2e kaartje gratis) uitgegeven voor of Duinrell/Tikibad, of Bobbejaanland, of Slagharen. Veel verkopen met je ploeg en je kunt voor de halve prijs naar Duinrell met je team!

    GCA_15_003

     

    De verkoop:

    Jeugdleden (Welpen t/m B jeugd):

    Deze week worden de boekjes op de training uitgedeeld en zaterdag 19 september mag je loten gaan verkopen. Zet hem op en ga zaterdagochtend gelijk verkopen in je straat. Doe dit in je Meervogels kleding en vertel dat je van de Meervogels bent. Hoe eerder je start, hoe meer loten je verkoopt!! Zorg dat je de eerste verkoper in je straat bent!

    Aan de ouders vragen we om zaterdag 19 september een uurtje mee te gaan bij de verkoop in de straat. Wel zo veilig en zeker garantie op succes!!

     

    Overige verkoop:

    Naast de verkoop door de jeugdleden kunnen alle andere leden natuurlijk ook hun steentje bijdragen:

    Senioren en Junioren:GCA_15_004

    Schaf met je team + begeleiding + supporters een Superlot aan. Een Superlot kost 150,- Euro en levert 50 loten van 3,- per stuk. Dit levert de club 120,- Euro op, en we maken kans op de superprijs van een clubfeest ter waarde van 5.000,- Euro !!

    Ken je iemand dien, of een bedrijf dat 1-malig de club wil steunen door aanschaf van een Superlot, geef dit gelijk door via e-mail!!

    Superloten zijn verkrijgbaar door een mail naar clubactie@zkvdemeervogels.nl

     

    Losse Internet verkoop:

    Via de website en de digitale Vogelpost wordt opgeroepen om via onze club pagina loten te kopen. Stuur ‘m door naar iedereen die je kent en vraag of ze de club willen steunen door een lot te kopen.