• CC VerfrissingBreng als klant van de Rabobank je stem uit op de Meervogels! Je ontvangt daarvoor een stembiljet e-mail van de Rabobank.
    Dit brengt direct geld in het laatje voor onze club!
    Begin november wordt de uitslag bekend.
    We rekenen op jullie!!

     

     


     

    internetbanner-voor-websiteStem bij de Rabobank ClubKasCampagne op ZKV de Meervogels zodat ook de Meervogels kans maakt op een bijdrage, enwel een zo hoog mogelijke. Dit kan als je klant bent van de Rabobank.

    Eén keer per jaar stemmen de Rabobank klanten en leden op de vereniging(en) en club(s) die zij een warm hart toedragen. Iedere klant krijgt drie stemmen, leden zelfs vijf. Daarnaast mogen leden een dubbele stem uitbrengen, door maximaal twee keer op dezelfde vereniging te stemmen. Het totale bedrag dat Rabobank Regio Den Haag beschikbaar stelt voor de ClubKasCampagne wordt gedeeld door het aantal stemmen. Hoe meer stemmen voor de vereniging, des te hoger het bedrag dat naar de clubkas gaat!

    Vanaf woensdag 30 september tot en met zondag 25 oktober 2015 kan er worden gestemd. Klanten en leden ontvangen voor de stemperiode een digitale mailing met een unieke inlogcode. De uitslag maakt de Rabobank bekend op 2 november.

    Volg de ClubKasCampagne via twitter @RaboRegioDenHaag. Post u twitterberichten om de ClubKasCampagne te promoten gebruik dan #ClubKasRDH.

    Meer informatie vind je op: https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/regiodenhaag/clubkascampagne/