• Gezocht: Versterking voor de Technische Commissie Aspiranten en Pupillen
     
     
    De Technische Commissie Aspiranten en Pupillen (TCAP) bestaat momenteel uit Esther Tesselaar, Sylvia Kerrebijn en Terry Hereijgers. De TCAP is verantwoordelijk voor het samenstellen van de jeugdteams van B t/m F. Om dit zo goed mogelijk te doen, informeert de TCAP bij de trainers over de ontwikkeling van de spelers gedurende een seizoen. Ook bekijken de leden van de TCAP wedstrijden om zelf indrukken van spelers op te doen. Om de mening over het afgelopen seizoen en de wensen voor het nieuwe seizoen te inventariseren wordt tijdens het tweede deel van het veldseizoen bij de D en C spelers een enquĂȘte uitgezet.
     
     
    De TCAP zoekt op korte termijn nieuwe leden!
     
     
    Vele handen maken licht(er) werk! We zoeken toegewijde personen, die graag de huidige TCAP willen helpen met bovengenoemde taken. Het is handig als je zelf hebt gekorfbald, maar het is niet noodzakelijk. Belangrijker is enthousiasme en het beschikbaar hebben van wat vrije tijd. De hoeveelheid tijd die het werk voor de TCAP vergt, is door het jaar heen niet gelijk verdeeld. De piek bevindt zich in het voorjaar, aangezien eind mei/begin juni de teams voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt worden.
     
     
    Lijkt het je leuk om hierover mee te denken? Neem contact op met de voorzitter van de TCAP, Esther Tesselaar. Spreek haar aan, of mail haar op esther.tesselaar@zkvdemeervogels.nl.