• 15 April Bowlen voor de C en B ploegen

    Op vrijdag 15 april staat er weer een evenement voor onze C en B spelers op het programma. Dit keer gaan we van 20:00u tot 21.00u bowln in het Westerpark. En niet zomaar bowlen. Nee we maken er Bingo-bowlen van.

    BingoNu denken jullie vast Bingo-bowlen???? Wat is dat nu weer? Bij bingobowlen krijgen jullie een papier met allemaal cijfertjes (1 t/m 10). Deze cijfers staan voor het aantal kegels die omgegooid moeten worden. Je kan ervoor kiezen om de kegels uit beurt 1 en vervolgens beurt 2 weg te strepen, maar je mag ook de 2 beurten bij elkaar optellen en dan dat aantal wegstrepen. Een voorbeeld. De 1e beurt gooi je 3 kegels om en de 2e beurt 4 kegels. Je kan dan de 3 en de 4 wegstrepen, maar je kan er ook voor kiezen om een 7 weg te strepen (en dus niet de 3 en de 4). Gooi je een strike (alle kegels in 1x om) dan mag je als beloning zelf weten welk cijfertje je wegstreept. Of je nu goed kan bowlen of niet dat maakt niet uit, want iedereen kan zijn/haar steentje bijdragen bij dit spel. Je speelt dit spel per baan en niet individueel. Het is dus niet zo dat degene met het hoogst aantal omgegooide kegels wint, maar de baan die als eerste alle cijfertjes weggestreept heeft. Voor het team dat wint is er een prijsje. Wij zullen n.a.v. het aantal inschrijvingen teams vormen zodat op elke baan ongeveer hetzelfde aantal kinderen zit.

     

    Wil je meedoen aan dit evenement?

    Inschrijven kan tot en met zaterdag 9 april. Dit doe je door een email te sturen naar jecmeervogels@gmail.com of op de intekenlijst die in het halletje van de kantine komt te hangen als we het veld weer op gaan. Op de avond zelf graag € 4,= betalen aan de Evenementencommissie.

     

    Groetjes van de Evenementencommissie.