• Schoolkorfbal 2016 Bij Meervogels: het kan bijna niet beter!




    Afgelopen zaterdag was het wederom een topdrukte op ons veld. Zo’n 400 kinderen + aanhang zorgden voor een gezellige sfeer bij dit unieke toernooi. Waar de tendens van het aantal deelnemers de afgelopen jaren neerwaarts was, hebben we dat dit jaar gelukkig om kunnen buigen. Met mooi weer en een perfecte organisatie is het niet mogelijk om iedereen te bedanken, maar ik ga het toch proberen.

    Soms met namen, soms met functies, maar volledig zal het wel nooit zijn.

    Dus:

    De voorbereiders (Dayenne en Hanneke), de lijnuitleggers en de –inhalers, de palenopzetters en afbrekers, de elektramensen, de geluidsmensen, de inkoop (Nico moest nog 2x terug komen…), de scheidsrechters, de trainers, het wedstrijdsecretariaat, de omroepert, de bemanningen van de koffietent, de frituurtent, de snoep/koffie/ijstent, de broodjesbelegsters, de parkeerwacht (slechts 2 boze reacties aan zijn adres), de scouts (12 aanmeldingen aan het einde van de dag!), de barmensen, de opruimers, de schoonmakers, de regelneven, de halers en brengers van palen etc. en iedereen die niet in dit lijstje voorkomt maar een bijdrage heeft geleverd.

    Dank!

    En ook dank aan “mijn” bestuursploeg: EsTes, EsDuif, Tos, Feike en Tim. Op elk front de afgelopen maanden ook hiermee bezig geweest.

    Veel tijd en inzet gepaard aan liefde voor “Zoetermeers Mooiste”: De Meervogels!

    Bedankt en graag tot de volgende grote evenementen bij Meervogels in Augustus.

    Joep.