• MV 6, kampioen.

    Op zaterdagmiddag 28 mei 2016 moest het gebeuren voor het 6e: kampioen worden. Volgend seizoen zal de team samenstelling dermate wijzigen dat dit de allerlaatste wedstrijd wordt van dit team na al een aantal jaar te hebben samen gespeeld. Het kampioenschap zou een mooie afsluiting zijn. Concurrent Tempo is uitgespeeld en alleen met winst zou er geproost kunnen worden.

    Tijd en locatie: 14:00 uit bij Weidevogels, dit zou een makkie moeten zijn, weidevogels staat laatste, echter de enige verliespartij dit seizoen was tegen weidevogels. Dus we waren gewaarschuwd. Met een compleet team en veel publiek aan de kant inclusief "oud 6e leden" Roxanne, Ilse en Timothy, plus de jongste supporter van het team (5 weken jong) moest het toch gaan lukken!MV6_Kampioen2016

    De stand na 17 minuten spelen was 3-4 en niet heel hoopgevend, een debacle zoals in de thuiswedstrijd lag op de loer. Maar deze laatste kans om kampioen te worden laten we natuurlijk niet uit onze handen glippen, de laatste zenuwen verdwenen en in de tweede helft werd een eindsprint ingezet. Uiteindelijk werd met een 9-15 overwinning op Weidevogels het kampioenschap binnen gehaald! Een leuke sportieve afsluiting van jaren met elkaar te hebben gespeeld!
    Niet op de foto Renate die direct door moest om te gaan werken. Wel op de foto, de zelfgemaakte taart door Yorick.