• Fortuna D2 - Meervogels D1

Niels viel in voor Nikki. Hij kwam in het vak met Ella, Sidney en Sjors.

Na de eerste 12 minuten stond het 3-4 voor MV. Toen werd het gelijk 4-4. Maar na een doelpunt tegen stond het 5-4. En daarna werd het weer gelijk door een mooie kleine kans die erin ging. Maar omdat we de bal het vak niet uitkregen hebben we een goal als cadeau aan Fortuna gegeven, het stond toen weer 6-5. We maakte het weer gelijk met een doorloopbal. Stand: 6-6. Uit eindelijk werd de stand voor de rust: 8-7.

Na de rust stond het 9-7. MV kwam gelukkig terug met een doorloopbal. Stand: 9-8. We kwamen uiteindelijk gelijk met 10-10. Maar we verloren helaas met 15-12.

De scheidsrechter zei nog: ik vond het leuk om deze spannende wedstrijd te fluiten. En de coach wenste ons nog veel suc6 verder.