• KombiFit bij ZKV De Meervogels

    Op dinsdag 13 december jl. is vanuit de gemeente Zoetermeer, afdeling Samenleving, in samenwerking met Sportservice Zuid-Holland een Fittest georganiseerd voor de 65+ inwoner in de sportzaal aan het Willem Alexanderplantsoen. 
    De Zoetermeerse wethouder van onder andere Onderwijs & Zorg en Welzijn, Isabelle Vugs-Vink, opende met een speech en letterlijk een klap de Fittest waaraan 140 dames en heren hebben deelgenomen. De organisatie van de Fittest was in handen van combinatie functionaris van de gemeente Zoetermeer, Wouter van Ginkel en de test werd onder begeleiding van studenten van het ID college uitgevoerd.  Een enorm succes!

    Wij hebben tijdens die dag aan iedereen onze nieuwste KombiFit-flyer mee gegeven, en zijn benieuwd of dit nieuwe leden oplevert. We schreven het al eerder: KombiFit op maat. We hebben een KombiFit groep op Woensdagavond en een groep op Zondagmorgen.

  • De gemeente Zoetermeer en Meervogels zijn samen bezig om 65+ te bewegen om te bewegen. Dit alles past namelijk uitstekend binnen onze plannen, vastgelegd in het algemeen beleidsplan, van (leden)groei, ontwikkeling en maatschappelijk betrokkenheid/verantwoordelijkheid.

    Laten we zelf ook kijken of we onze "oudjes" met plezier (weer) in beweging krijgen. Vraag je vader, moeder, tante, oom, opa of oma! En stimuleer ze mee te doen met KombiFit. Wie weet zitten we dan komend voorjaar wel met een hele groep nieuwe gezichten KombiFitters.



    Namens het bestuur,
     
    Tom Duijvestijn