• Korfbal Challenge 2016 met Meervogels in actie!

    Tradities zijn er om in stand gehouden te worden. Ook dit jaar is er weer een Korfbal Challenge in het Topsportcentrum Rotterdam. Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 december kunt u genieten van alleen maar korfbal. Niet alleen hebben we een bomvol avondprogramma. Daarnaast zijn er veel leuke korfbalactiviteiten voor jong en oud, voor de talentvolle spelers, maar ook voor hen die er gewoon van genieten om lekker te spelen. En wil je een keer een clinic van een topspeler? Dan is Challenge FUN zeker wat voor jou. Bekijk hier het volledige programma en bestel snel jouw tickets als je dit familie-evenement van het jaar niet wilt missen!

    Wat voor ons als Meervogels extra leuk is dat Sjors Maes (D1) en Jordy de Bruin (S1) mee doen met de talenten challenges, hiervoor heb je geen toegangskaartje nodig. Alle Meervogels zijn dus bij deze uitgenodigd om Sjors en Jordy aan te moedigen!!

  •  

    Sjors Maes, Meervogels D1
    Op 28 december speelt Sjors met U13 van Noord West

  • Jordy, Meervogels S1
    Jordy speelt met U19 van RTC West op 29 en 30 december. Hieronder alleen het programma van 29 december omdat het programma op 30 december afhankelijk is van de resultaten van dag 1. Deze talenten challenge wordt mede gebruikt voor de keuze van de definitieve samenstelling van Oranje U19.

  • Wij zijn als Meervogels natuurlijk super trots dat deze talenten hun kunsten op dit podium mogen vertonen en wensen beide veel succes en bovenal veel plezier.

    Esther Tesselaar
    Technisch Coördinator