• We gaan het veld weer op!

    Voor de meeste teams rest er nog 1 zaal wedstrijd die "gewoon" uitgespeeld kan worden zonder extra spanning. Er is nog een extra thuis ronde op 18 maart maar de meeste teams zijn dan vrij. De F1 gaat nog voor het kampioenschap, het 1ste moet nog strijden voor handhaving en de C1 weet al dat het seizoen verlengd gaat worden met deelname aan het Nederlands Kampioenschap op 18 maart in Roden. En het 6de is vorige week al gehuldigd als kampioen in de zaal.
     
    Deze week is alweer de laatste week dat we trainen in de zaal en dat betekend dat we weer lekker naar ons eigen veld met eigen kantine verhuizen. Veel leuker omdat er dan veel meer contact met elkaar is omdat we allemaal op dezelfde plek spelen en trainen.
     
    Het veld trainingsschema gaat in per 20 maart, dus er zit nog een vrije week tussen. Mochten er teams dan wel willen trainen dan graag in overleg. Het materiaal moet nog uit de zalen gehaald worden dus misschien is niet alles beschikbaar. Daarbij is het veld ook niet standaard geopend pas vanaf 20 maart.
     
    Er zijn al diverse oefenwedstrijden of clinics gepland op 18 en 25 maart, terug te vinden op de website via deze link
    De veld competitie zal beginnen op zaterdag 1 april, waarbij het competitie schema deze week definitief zal worden. Het schema wat nu via sportlink beschikbaar is kan dus nog wijzigen.
     
    Zodra het competitie schema definitief is zullen ook de verenigingsdiensten zoals bardienst en het fluiten van wedstrijden ingepland worden. Wij danken jullie allemaal vast voor jullie bijdrage voor een succesvolle afsluiting van dit seizoen.
     
    Sportieve groet,
    Esther Tesselaar
    Technisch Coördinator