• Grote Club Actie 2017

  • De Grote Clubactie (GCA) is een mooie en makkelijke manier voor familie, buren en vrienden om ZKV de Meervogels te sponsoren. Een lot kost €3,- en 80 % van de verkoopprijs per lot gaat naar onze vereniging. Je maakt per lot, naast de hoofdprijs van € 100.000,- kans om vele mooie prijzen te winnen.
    Leden van Meervogels kunnen de bekende bonnenboekjes gebruiken om loten verkopen maar het is ook weer mogelijk om online loten te kopen.

    Waar sparen we voor:

    De opbrengst is dit het jaar tweeledig, we sparen voor een toffe outdoor attractie voor alle jeugd! En daarnaast voor nieuwe ballen zodat alle teams met geel/blauwe ballen kunnen trainen en spelen.

    Veel verkochte lootjes zorgen voor een enorme opbrengst!

    Als je na gaat dat we 130 jeugdleden en ook nog eens 125 senioren/junioren leden hebben, kunnen we een simpele rekensom maken. We gaan voor het gemak uit van 250 leden die allemaal 20 loten kunnen verkopen. Dat zijn 5000 loten en die leveren direct € 12.000,- voor onze club op!

    Share=Care

    Vanaf 16 september is deze link actief:

    https://clubactie.nl/actie/ZKVDEMEERVOGELS

    Deze kun je via al jouw social media kanalen delen en zo kan iedereen heel makkelijk direct  GCA loten kopen voor de Meervogels. Zo kan je als ouder ook heel makkelijk op je werk of bij je vrienden vragen om onze mooie club te steunen!