• Gezocht..trainer A3

    Ieder jaar is het een uitdaging om trainers te vinden voor de breedtesport A teams. Een beginnende trainer wil misschien nog wat “jongs” gaan trainen en de ervaren trainer ziet er misschien geen uitdaging meer in. Dat laatste valt t bestrijden want vooral het klaarstomen voor de overgang naar de senioren is een hele belangrijke factor. Maar goed, voor de A3 , A4 en A5 is het toch gelukt om trainers / coaches / mentoren, hoe je het ook wilt noemen, te vinden voor het komende seizoen.

    ECHTER, Tom Duijvestijn heeft aangegeven dat hij wil beginnen aan het seizoen met de enthousiaste A3 onder de voorwaarde dat de TC op zoek gaat naar een trainer die het over gaat nemen van Tom en in principe al dit seizoen. Dit omdat privé en werk ervoor kunnen zorgen dat Tom gedurende het seizoen het stokje noodgedwongen moet teruggeven aan de TC en dat moet voorkomen worden.

    Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Tom gedurende de trainingen/wedstrijden van de A3. Het verzoek aan een kandidaat, of meerdere als sprake is van een duo, om de interesse ook kenbaar te maken aan de TC via tcsj@zkvdemeervogels.nl

     Alvast bedankt en wij hopen toch op een aantal reacties           

     Met vriendelijke groet,

    TCSJ Z.J.V. De Meervogels

    Ruben de Jonge en Richard Rozenbrand