• Rens Molenaar maakt overstap van Phoenix naar MV

    Inmiddels deel III in de schijnbaar wekelijkse rubriek “nieuw bij Meervogels”. Ook deze week maken we bekend dat een oud speler van Meervogels de oversteek weer maakt van Phoenix. Althans voor Meervogels ook al van “die andere” club haha maar het blijft in Zoetermeer zullen we maar zeggen.

    In de week dat de echte Mini Me er definitief mee stopt is onze eigen Mini Me het komend seizoen weer te bewonderen in de MV kleuren, lange intro maar de insiders weten het inmiddels wel: Rens Molenaar komt er weer bij.

    Hij had het, naar eigen zeggen, “wat minder naar zijn zin dan de voorgaande jaren en dan staat de meest makkelijke manier om lager te spelen niet op bovenaan mijn lijstje omdat het fanatisme er nog vanaf druipt”.

    Rens gaat verder want “ook de ogenschijnlijke charme van het spelen met schotklok is bij MV 2 groter dan bij de andere blauw-witten en dat lijkt op mijn oude dag ook wel een uitdaging op zich”.

    Dat er door de komst van meerdere heren een concurrentiestrijd kan zijn is Rens wel bewust “Ik weet dat er veel kwaliteit aanwezig is maar ik ben van mening dat ik zeker van waarde kan zijn voor MV 2 want je moet wel kunnen putten uit een kwalitatief goede en  brede selectie”.

    Als laatste nog even een opmerkelijk feitje want Rens is inmiddels ook al een jaar of 2 bestuurslid bij Ph…maar daarover zegt hij duidelijk “ja dat kan wel zo zijn maar ik voel mij absoluut nu nog meer spelers als bestuurslid” en dat is dan bij deze ook maar gelijk opgeklaard.

    Rens, welkom terug en op naar mooie tijden in het shirt van de mooiste club uit Zoetermeer dan maar!!

    Eric Plugge