• Selectie belt op dinsdag 15 mei leden voor Vriendenloterij

                  &                      

    DINSDAGAVOND 15 MEI THUISBLIJVEN !!

    (PLEASE)

     

     Beste Vogels,  

    Z.K.V. De Meervogels is soms net een mens zoals U. We hebben allemaal dromen en wensen die we uit willen laten komen. Een oud Hollands spreekwoord is “Voor niets komt de zon op” dus daar moet wel iets voor gebeuren. Wat “levert” mij dat op?  zult u zeggen en zonder over te komen als een verkoper zullen we de voordelen voor U en De Meervogels van een vriendenlot op een rijtje zetten:

     

    • De helft van uw lotprijs gaat direct naar de clubkas van Z.K.V. De Meervogels;
    • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen:
    • De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden 2018 extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

     

    Hoe word ik lid

     

    Om nog maar een oud spreekwoord te gebruiken “Mohammed of in dit geval Patrick, Peter, Dick, Jolanda, Arjan., Loek, Eline, Joost, Lars, Kelly, Monique, Mike, etc etc komen naar de berg toe” en die berg bent U.

     

     

     Op dinsdag 15 mei aanstaande kunt u een telefoontje verwachten van een van onze kanjers van de selectie / staf leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor Z.K.V. De Meervogels.  Het is de moeite meer dan waard, want:

    Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we mooie projecten voor Z.K.V. De Meervogels kunnen realiseren EN kunt u zomaar uw dromen verwezenlijken. Daar gaan we samen toch voor?

     

    Alvast reuse bedankt voor uw steun en voor de loten….

     

     

     

     

    Met vriendelijke groet,
    Bestuur en selectie van Z.K.V. De Meervogels