• Voorlopige Teamindeling TCAP en A seizoen ‘18/’19

    Graag aandacht voor onderstaande tekst i.v.m. belangrijke info!

    Via onderstaande links zijn de voorlopige teamindelingen voor de jeugd voor volgend seizoen te bekijken.

    Pupillen/Aspiranten  Junioren

    Bij enkele teams zijn er nog niet voldoende spelers maar door het schoolkorfbaltoernooi en de kinderen die nu aan het proef trainen zijn verwachten we veel nieuwe leden.

    Voor de B t/m F teams geldt dat er op 16 juni al oefenwedstrijden met de nieuwe teams gepland staan. Dit programma komt zo snel mogelijk op de site.


    Nog niet voor alle teams hebben we trainers gevonden, maar het is wel de bedoeling dat de nieuwe B - F teams tot aan het jeugdkamp (6-8 juli) door gaan trainen. Hier voor volgt ook zo snel mogelijk een trainingsschema op de site.

    Op dit moment worden de laatste teams gekoppeld aan de verschillende trainers, zodra we weten wie welk team gaat trainen/coachen. We hopen deze puzzel zo snel mogelijk af te ronden.
    Voor sommige teams zou het kunnen zijn dat er op andere dagen getraind gaat worden, hier worden jullie dan rechtstreeks over geïnformeerd.

    Mocht uw kind niet meer willen korfballen dan is het van belang de opzegging met reden door te geven vóór 1 juni 2018 aan: ledenadministratie@zkvdemeervogels.nl

    De indelingen zijn met veel zorg samen gesteld, maar we begrijpen dat er wellicht vragen over zijn.

    Per mail kunt u de TCAP bereiken: tcap@zkvdemeervogels.nl

    Voor vragen over de indeling van de A-teams kunt u mailen naar esther.tesselaar@zkvdemeervogels.nl

     

    Met sportieve groet,

    Esther Tesselaar
    Technisch Coördinator