• Terry Hereijgers terug van weggeweest

    Na het "bombardement"  aan nieuwe spelers is het nu de beurt om een aanvulling in de technische staf bekend te maken.

    Met ingang van het nieuwe seizoen is Terry Hereijgers terug te vinden op de velden van Z.K.V. De Meervogels. Nadat hij zijn vleugels had uitgeslagen na het trainersschap van de A1 volgden posities bij Die Haghe - als coach mede verantwoordelijk voor het kampioenschap van Die Haghe 2 en bij KVS alwaar hij oud Meervogelstrainer Aad van Rijthoven ondersteunde door o.a. videoanalyses voor zijn rekening te nemen.

    Coach Patrick den Hertog is meer dan tevreden met de aanvulling in de technische staf "Wij willen volgend jaar in alles een stap vooruit maken wat ook gevraagd wordt gezien de promotie naar de hoofdklasse. Uiteraard is de fysieke training (Glenn Kolstee) en het mentale aspect (Patrick Blauw) een belangrijk onderdeel maar de toevoeging van Terry is het komend seizoen onmisbaar".

    De voornaamste reden voor de uitbreiding is onder andere het kampioenschap van MV 1 of anders het mislopen van het kampioenschap op 1 punt van MV2, het is maar hoe je het bekijkt maar de teams zijn in de zaal niet meer gekoppeld.

    Patrick vervolgt "Door de komst van Terry zijn er meer mogelijkheden om individueel te trainen maar Terry zal ook fungeren als assistent bij 1 en 2 en we zullen per wedstrijd bekijken waar de expertise van Terry gewenst is".

    Uiteraard zijn we verheugd met de terugkomst van Terry bij De Meervogels en we wensen hem en de gehele staf veel succes in het komende seizoen.

     

    Afbeeldingsresultaat voor Terry Hereijgers