• Dit seizoen zal Meervogels weer de organisator zijn van het schoolkorfbal toernooi in Zoetermeer. Voor onze club een belangrijke dag omdat er veel (potentiele) leden op het veld zullen zijn.

    Het is een groot evenement waarbij we de Meervogels in Zoetermeer op de kaart kunnen zetten!

    Maar er komt ook veel op ons af: er zijn wedstrijden te fluiten, bardiensten, keukendiensten, ledenwerving, wedstrijdleiding en dat zijn alleen nog de activiteiten op de dag zelf.

    We hebben een draaiboek en Sylvia en Esther zullen sowieso hun beste beentje voorzetten in de schoolkorfbal-commissie maar zij moeten nog wel wat ondersteuning krijgen omdat het niet het enige is wat ze voor de club doen.
    De scholen moeten aangeschreven worden voor de kennismakings-trainingen. Het programma moet in elkaar gedraaid worden. De vrijwilligers moeten ingedeeld worden en zo kunnen we nog even doorgaan. Taken die vanaf nu al gaan starten, maar die als we het samen kunnen doen niet veel tijd hoeven te kosten.

    Samen staan we sterk dus meld je nu aan via: schoolkorfbal@zkvdemeervogels.nl

    Ook de werkzaamheden van deze commissie tellen mee als verenigingsdienst voor junioren en senioren. Voor vragen spreek ons aan of mail!

    Namens het bestuur,
    Esther Tesselaar
    Technisch coordinator