• Trainers S1 en S2 verlengen contract

  Contractverlenging Technische Staf

  Het Bestuur van Z.K.V. De Meervogels is verheugd te kunnen meedelen dat het contract met de trainers van de senioren selectie met een jaar is verlengd.

  Zowel hoofdtrainer Rick Nell alsmede de trainers van Meervogels 2, Hugo van der Berg als Peter van Duijn zullen ook in het seizoen 2020-2021 aan de club verbonden blijven.

  Meervogels I heeft, na de promotie naar de Hoofdklasse op het veld, nog alles in eigen hand om zich op het 2e korfbalniveau van Nederland te handhaven daar waar in de zaal het kampioenschap in de Overgangsklasse, na een aantal ongelukkige nederlagen uit het zicht is verdwenen.

  Meervogels II  speelt na een dubbel kampioenschap afgelopen jaar seizoen, in de zaal nog mee om de hoofdprijs in de Overgangsklasse daar waar op het veld een positie in de subtop van diezelfde Overgangsklasse het uitgangspunt is.

  Vooral de doorgroeimogelijkheden binnen de selectie, de onderlinge samenwerking en die met de selectie zijn de beweegredenen geweest voor de technische staf om het contract te verlengen.

  Namens het Bestuur wensen wij Rick, Peter en Hugo  een succesvol  vervolg toe van hun trainersloopbaan bij Z.K.V. De Meervogels.

  Eric Plugge
  Persvoorlichter
  Z.K.V. De Meervogels