• Nieuwe technische staf S3

    Nieuwe Technische Staf S3

    Na het vertrek van de trainers van Meervogels S3 is in de voorjaarsvakantie gezocht naar bekwame vervanging van Bob en Peter.

    Met trots kunnen wij aangeven dat tot het einde van het seizoen Meervogels S3 onder leiding van  Ronald Spoorendonk en Maurice van Leeuwen zal  komen te staan.

    Ronald Spoorendonk is een kind van de vereniging maar die ruim 7 jaar geleden zijn vleugels uitsloeg om uiteindelijk hoofdtrainer te worden van Korbis te Waddinxveen. Na de nodige successen waaronder promotie naar de 1e klasse kwam aan die samenwerking vorig seizoen een einde.

    In 1e instantie wilde Ronald een sabbatical nemen maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en na overleg met Ilse heeft hij volmondig JA gezegd om het seizoen als hoofdtrainer van S3 af te maken.

     

    Ook Maurice van Leeuwen is geen onbekende daar hij op dit moment o.a. training geeft aan de B2/B3. Toevallig traint S3 op de dinsdag in dezelfde hal en dit was mede de aanleiding voor de aanmelding van Maurice wiens kinderen Sidney en Demi ook de kleuren van Meervogels verdedigen.

     

     

    Beide trainers hebben afgelopen dinsdag zichzelf aan de groep voorgesteld alsmede aangegeven hoe hun kijk op het spelletje is. Na deze 1e kennismaking werd de groep direct onderworpen aan een 1e pittige training waarbij ook al de 1e individuele gesprekken zijn gevoerd.

    Omdat Ronald niet alle trainingen zal kunnen leiden en ook Maurice zijn assistent scheidsrechterschap op sommige momenten in de weg zal staan is de huidige samenwerking een ideale.

    Op het oog dezelfde passie voor de sport, hetzelfde fanatisme en wil om te winnen. De dinsdagavond training werd met plezier gevolgd waarbij een 1e klik toch niet kon worden ontzegd tussen spelersgroep en trainers.

    Wij wensen Ronald en Maurice veel succes in het behalen van de doelstellingen.

    Op teamniveau zal dat zijn het handhaven in de zaal in de 2e klasse en op het veld van wedstrijd tot wedstrijd beoordelen welke mogelijkheden er zijn om de huidige positie op de ranglijst te verbeteren.

    Op individueel niveau zullen spelers uitgedaagd worden wat zal moeten leiden tot een hechte groep die het maximale uit de nog resterende wedstrijden zal willen halen.

    Aanstaande zaterdag is daardoor al de 1e test in een belangrijk duel tegen Excelsior.

    Eric Plugge
    Persvoorlichter
    Z.K.V. De Meervogels