• Zonder Corona-coördinatoren geen training!

  • Ondanks dat wij enorm blij zijn dat onze jeugd weer kan korfballen vinden wij het ook spannend. Er zijn heel veel voorwaarden en regels waar wij ons allemaal (kinderen, trainers, ouders) aan moeten houden. Om hierop toe te zien, zoeken wij met spoed Corona-coördinatoren die op trainingsavonden (maa-din-woe-don) aanwezig zijn.

    Deze personen zorgen voor een juiste toepassing van de protocollen voor, tijdens en na de trainingen. Zij dragen een geel hesje, zodat voor iedereen duidelijk is wie het aanspreekpunt is. Per trainingsavond hebben we 2 coördinatoren nodig.

  • De aangepaste trainingsroosters zijn opgesteld. Het eerste blok begint om 17:45 en het laatste blok eindigt om 20:20 uur. De coördinatoren zullen met de trainers van het 1ste blok rond 17:15 uur de voorbereidingen treffen en rond half 9 met de trainers van het laatste blok de dienst en het veld afsluiten. Als het lukt willen we per 11 mei a.s. starten.

    Wij hopen dat er meerdere mensen zijn die zich hiervoor willen aanmelden zodat we via een rooster het werk kunnen verdelen. Iedere ouder en/of speler vanaf 19 jaar en ouder kan meedraaien als coördinator.
    Het spreekt voor zich dat we de vrijwilligers hier vooraf goed over zullen informeren. Deze instructies worden ook met de trainers, ouders en kinderen gedeeld via de groepsapps en website.

    Stuur je aanmelding met voorkeur van avond(en) naar bestuur@zkvdemeervogels.nl Voor verdere vragen en opmerkingen kun je ook bij ons terecht, alvast bedankt namens onze jeugd!

    Groetjes,
    Hans, Petra & Esther