• Meervogels selectie verwelkomt Marisha Ephraim

    Was het vorige week Bastiaan Overwater die wij verwelkomden bij De Meervogels, deze keer is het een dame die onze mooie club komt verstevigen.

    De noodzaak bij de dames was er dan ook wel na het vertrek van Wendy Post (wereldreis), Iris Gerritsen (Excelsior) en Renate van Zoelen (Refleks alwaar oud trainer Arjan Maltha de scepter zwaait) alsmede de langdurige blessures van Daphne Weidmann en Kelly Plugge (beiden afgescheurde kruisband incl operatie en herstel).

    Wij verwelkomen dan ook Marisha Ephraim bij Z.K.V. De Meervogels en wensen haar enorm veel plezier en successen toe in de komende periode. Uiteraard zijn er ook wat leuke vragen gesteld aan Marisha om haar zo bekend te maken bij de achterban van De Vogels.

    Eric Plugge

    1. Stel je zelf maar eens voor!

    Mijn naam is Marisha Ephraim en afgelopen 3 mei heb ik mijn 26ste verjaardag mogen vieren. Ik woon al bijna heel mijn leven in Bergschenhoek. Naast Bergschenhoek ben ik ook vaak in Utrecht, waar mijn vriend woont. Bijna 2 jaar geleden hebben wij elkaar leren kennen op vakantie in Curaçao.

    2. Werk je of studeer je of wellicht combi?

    Sinds afgelopen september ben ik opnieuw begonnen met studeren. Hiervoor heb ik ongeveer drie jaar gewerkt in de psychiatrie, wat toch niet helemaal mijn ding bleek te zijn. Ik studeer nu Accountancy, wat ik combineer met werken. Het is pittig, maar erg leuk! Van maandag tot en met donderdag werk ik bij een erg leuk accountantskantoor in Alphen en op vrijdag heb ik college, normaal gesproken in Breda, nu via Zoom.

    3. Heb je lang moeten nadenken op de vraag om te komen ballen bij Meervogels en wat gaf de doorslag?

    Ik heb er zeker even over na moeten denken. Ik heb heel lang met plezier bij HKV/Ons Eibernest gespeeld. De afgelopen twee jaar is er behoorlijk wat veranderd en had ik het helaas steeds minder naar mijn zin. Korfballen kost toch veel tijd en ik vind het wel belangrijk dat je er genoeg voor terug krijgt. Het is voor mij prettig dat Zoetermeer dichter bij huis is en proef veel enthousiasme en een goede sfeer, dat heeft zeker de doorslag gegeven.

    4. Waar kunnen wij je 's-nachts voor wakker maken?

    Pff… lastige vraag. Eigenlijk voor vrij weinig hoor. Maar als ik moet kiezen zou ik zeggen, vakantie!! Wanneer ik op vakantie ga, lukt het ineens heel gemakkelijk om ‘s nachts mijn bed uit te komen.

    5. Wat mis je het meest in deze Corona tijd?

    Meteen ook het antwoord op deze vraag. Vooral mijn zomervakantie. Ik zou in juli 3,5 week naar Bali gaan, wat helaas niet door gaat. Knuffelen met familie en gezellige etentjes met vriendinnen. Ik hoop voorzichtig dat het weer een beetje kan in de zomer, gezellig aan het strand bij een strandtentje bijvoorbeeld.

    6. Wat typeert jou als speelster?

    Wat mij het meest typeert is denk ik wel ‘felheid’ en dat ik erg fanatiek ben. Ik kan niet ontkennen dat er wel wat verschil zit tussen mezelf binnen de lijnen en daarbuiten. Maar buiten het korfbal om ben ik iets gezelliger :-).

    7. Wat is je doel voor het komende seizoen/ seizoenen?

    Ik hoop vooral weer plezier terug te vinden! Voorheen zijn we met HKV/Ons Eibernest, Meervogels wel een aantal keer tegen gekomen in de competitie en het viel mij op dat dit altijd een gezellige, hechte groep is.

    8. Wat wil je nog kwijt aan de MV achterban?

    Ik heb erg veel zin in het nieuwe seizoen en hoop op lange/gezellige zaterdagen/avonden! :-)

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Foto: roy waarts HKV/Ons Eibernest