• A1 in seizoen 20-21 met 3 kanjers van trainers

  Het bestuur van Z.K.V. De Meervogels is verheugd te kunnen meedelen dat de A1 het komende jaar zal worden geleid door drie ervaren trainers.

  Barbara Schouls was voorheen al samen de vertrekkende Tom Tesselaar verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het hoogste juniorenteam van onze mooie club en wil deze taak ook het komende seizoen voor haar rekening nemen.

  Samen met Barbara heeft Bastiaan Overwater – onlangs overgekomen van Achilles Den Haag –zich bereid gevonden om zijn kennis en ervaring over te brengen. Bastiaan heeft ook in het verleden bij Achilles jeugdteams onder zijn hoede genomen dus kent het klappen van de zweep.

  Last maar zeker not least haakt ook Dennis Gaemers aan. Tot vorig seizoen – ook al zouden er officieel nog twee veldwedstrijden op het programma staat – was Dennis succesvol hoofdcoach bij KCR uit Ridderkerk en uiteraard net als Barbara ook oud Meervogels speler.

  Gezien de staat van dienst van dit trio betwijfelen wij of er ergens een meer ervaren trio aan het hoofd zal staan van welk A1 team in den lande.

  Wij wensen Bar, Bas en Den dan ook erg veel succes maar vooral ook plezier met de coaching van de A1 en het klaarstomen van deze leeftijdsgroep voor de overstap naar de senioren.

   

                                    

   

  Eric Plugge