• GEZOCHT: LEDEN VOOR DE TCAP!

    KOM JIJ ONZE TCAP VERSTERKEN?

    De technische commissie Aspiranten en Pupillen (TCAP) is opzoek naar nieuwe leden, die onze commissie willen komen versterken. De TCAP is verantwoordelijk voor het samenstellen van de jeugdteams F t/m B. Om dit zo goed mogelijk te doen, kijken wij bij de jeugdwedstrijden en overleggen wij met de trainers gedurende het seizoen.

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste personen, die onze huidige TCAP willen helpen met bovengenoemde taken. Het is handig als er enige korfbal kennis aanwezig is, maar dit is niet noodzakelijk. Wij vinden het belangrijk dat iemand enthousiast is en er zijn vrije tijd in wil steken. De tijd die wij erin steken is verschillend, wij komen meerdere malen per seizoen bij elkaar om te overleggen hoe het met de ploegen gaat. De meeste tijd zijn wij bezig in het voorjaar, aangezien eind mei de teams voor het nieuwe seizoen bekend worden gemaakt.

    Lijkt het je leuk om hierover mee te denken?

    Mocht vragen hebben dan kan je altijd terecht bij de huidige TCAP leden; Esther Tesselaar, Maurice van Leeuwen, Jasper Jorissen, Laurence Gfeller en Sylvia Kerrebijn. Je kan ook mailen naar: TCAP@zkvdemeervogels.nl.