• Teamindeling seizoen 2020-2021 (update 15 juli)

  Zoals aangegeven in de update van de jeugdteams, hierbij het trainingsschema.

  We hebben tav van de teamindeling voor de jeugd nog een paar aanpassingen, de D1 & D2 gaan trainen op ma/woe ipv din/don dit om te voorkomen dat de trainers die zelf ook nog spelen 4x per week op het veld moeten zijn.
  Chiara is daarom verschoven van de D2 naar D3 omdat dat beter aansluit bij haar eigen trainingen.
  Je kunt het vinden in dit overzicht.

  De zoektocht naar trainers voor de Kangoeroe Klup is gestopt!
  Anouk Putting en Chantal Westerhuis gaan samen aan de slag om onze kleinste korfballers met veel plezier op woensdagavond te laten trainen. Heel fijn!

  Dus alleen voor Jasper en de C2 zoeken we nog aanvulling, dus lijkt het je leuk?
  Aanmelden via: tcap@zkvdemeervogels.nl

  In de eerste week van augustus gaan de trainingen weer starten. In de groepsapps van de nieuwe teams zal overlegd worden of er al compleet getraind kan worden. Dit is afhankelijk van de vakantiegangers, zowel spelers als trainers.

  Op zaterdag 22 augustus is de openingsdag van het seizoen gepland. Met allerlei activiteiten op ons veld, enkele oefenwedstrijden, clinics en een grote verrassing. Dit wordt nog verder uitgewerkt en uitgebreid aangekondigd, maar zet hem maar vast oranje/blauw omrand in je agenda. Leuk voor ouders en broertjes en zusjes. En ook voor eten wordt op deze dag gezorgd.

  De oefenwedstrijden staan Hier zet ze vast in je agenda en mocht je op vakantie zijn geef dit dan door aan het wedstrijdsecretariaat zodat we niet voor verrassingen komen te staan.
  D/E/F = Kim van Leeuwen – 06-1431 7444
  B/C = Esther Heeres – 06-4118 9546

  Afmelden voor de training rechtstreeks bij de trainers en niet via de groepsapps. Voor vragen of contactgegevens kun je altijd een berichtje sturen naar tcap@zkvdemeervogels.nl

  Voor nu een fijne vakantie en tot snel!
  Namens de TCAP
  Esther Tesselaar