• Covid 19 update - alle testen negatief !!!

    In het kader van “wordt vervolgd” hierbij een update van het nieuwsbericht dat afgelopen vrijdag op de website is gepubliceerd inzake de positieve test van één van onze leden.

    Alle selectieleden en staf hebben razend snel gereageerd en hebben zich afgelopen zaterdag al op de diverse locaties in de regio laten testen.

    Op de zondag werden de 1e resultaten al onderling in de groepsapp gedeeld en vanmorgen kwam het verlossende appje van de laatste speler die – net als de rest – NEGATIEF is getest.

    Hiermee is het COVID-19 spook dat boven Z.K.V. De Meervogels hing met vereende krachten weggeblazen.

    Grote dank aan een ieder die zo snel actie heeft ondernomen. Uiteraard is de eigen gezondheid en die van de direct betrokkenen belangrijk, maar wij vinden ook de communicatie naar onze leden op deze wijze noodzakelijk om de ontstane onrust te beantwoorden.

    Tenslotte is wederom gebleken dat de leden van Z.K.V. De Meervogels daadkrachtig optreden als de noodzaak er is om zodoende het imago verder op te poetsen.

    Wij vertrouwen er daarom een ieder weer met vertrouwen ons terrein op komt als daar aanleiding toe is maar wel met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

    Voor eventuele vragen die er nog zouden zijn kunt u zich richten aan Bestuur@zkvdemeervogels.nl

    Eric Plugge

    Persvoorlichter

    Z.K.V. De Meervogels