• Trainers S3 bedankt voor jarenlange inzet

    Meervogels bedankt trainers S3

     

    Nadat vorig jaar de samenwerking tussen de trainers van S3 en de spelersgroep tot een einde was gekomen werden we overvallen door Covid 19. Er was in de tussentijd geen geschikt moment om de trainers van het 3e nog te bedanken voor hum tomeloze inzet de afgelopen jaren.

    De bedoeling was om dit te doen bij de 1e thuiswedstrijd tezamen met de ploeg waar ze de afgelopen jaren leiding aan hebben gegeven. Helaas gooide nu ook weer Corona roet in het eten omdat de wedstrijd tegen het 3e werd afgelast omdat bij Velocitas positieve werd getest.

    Desalniettemin wilden wij dit niet uitstellen en werden Bob en Peter richting Meervogels kantine “gelokt”.

    In het begin als Wedstrijdsport nog actief met 2 teams maar na een paar jaar teruggebracht naar 1 team. Met meer gerichte training en een onderlinge gezellige maar zeker ook competitieve groep werd aansluiting gezocht met de A selectie. Het zaalkampioenschap 2018-2019 naar de 2e klasse was daar het 1e bewijs van. Op het veld wilde dit nog niet lukken maar is zeker de uitdaging met de nieuwe trainers Ronald Spoorendonk en Maurice van Leeuwen.

    Het Bestuur en de TC van de wedstrijdsport zijn Bob (li) en Peter (r) erg dankbaar voor hetgeen ze jaren voor de vereniging hebben gedaan en met een bloemetje en een welverdiende versnapering voor de vele jaren verbondenheid aan S3 zullen zij zeker geen vreemde zijn op ons mooie terrein daar de dochters van beiden nog ballen bij De Meervogels.

    Namens de vereniging deelde de TC van de Wedstrijdsport de bloemen etc uit.

    Mooie gasten, goed hart voor de club en tot snel op de club.