• Oproep belavond vrijwilligers Vriendenloterij

 • Beste Vogels,

  De financiële resultaten van het vorig seizoen zijn nog niet gedeeld en daarmee ook de begroting voor dit nieuwe seizoen niet. Onze jaarlijkse ledenvergadering zal door (corona) omstandigheden tot nader bericht worden uitgesteld maar het zal jullie waarschijnlijk niet verbazen dat - ondanks jullie loyaliteit met het doorbetalen van de contributie - de financiële impact op beide seizoenen groot is.  Sterk verminderde kantine inkomsten, een teruglopend ledenaantal en minimale sponsorinkomsten laten ons zien dat het tijd is voor actie om de inkomsten te vergroten.

 • Historisch proberen we (op aandringen van de Vriendenloterij) één keer in de twee jaar een belavond te organiseren en dat levert doorgaans veel rendement op en dat zien we in loop der jaren weer teruglopen omdat mensen de loten toch weer op gaan zeggen.

  Met het oog op de Grote Club Actie had het bestuur eigenlijk voorgenomen om de belavond pas begin volgend jaar proberen te gaan plannen maar nu heeft de Vriendenloterij in september een leuke actie dat een belavond sowieso al €1.000 oplevert voor de vereniging. Op zich makkelijk verdiend natuurlijk maar het vinden van vrijwilligers is niet altijd zo makkelijk.

  Twee jaar geleden heeft de selectie een avondje gebeld, met goede resultaten. Ze zijn meer dan welkom om weer mee te doen. Maar ook roepen we mensen op uit andere gelederen binnen de vereniging om zich aan te melden. Bij deze dus een oproep aan iedereen: welke vrijwilligers gaan een avondje voor de club bellen? Dit kan bijvoorbeeld een team zijn, een groep ouders of gewoon een mix van enthousiaste clubleden.

  Als dank voor de moeite krijgen de bel-vrijwilligers €100 om als groep te besteden of te verdelen.

  De insteek van de Vriendenloterij is normaal gesproken om leden andere leden te laten bellen, gezien de corona historie vinden we dat niet helemaal gepast dus het voorstel zou zijn om de loten kopers met name te zoeken in de familie en vriendenkring.

  Bij deze dus de oproep: Wie wil zich aanmelden om een (nader te bepalen) avondje te bellen in het clubhuis? We zoeken minimaal 7 vrijwilligers (18+) en ook niet heel veel meer om de afstand te kunnen waarborgen. Er is op de avond begeleiding vanuit de Vriendenloterij.

  Aanmelden kan via: bestuur@zkvdemeervogels.nl

  Met sportieve groet,
  Het bestuur