• Herstart Veldtrainingen voor de Jeugd


  Na de feestdagen en kerstvakantie zijn de thuis-scholen nu weer een week van start. Wel lekker om na al dat binnen zitten weer wat met elkaar te kunnen doen.
  Het weer wordt iets beter dus de mogelijkheid om buiten te trainen kan benut gaan worden!

  Nog niet alle jeugdteams willen graag buiten trainen maar er is een schema opgesteld zodat het hek geopend en afgesloten kan worden. Hierdoor kan het zijn dat uw kind traint op een andere avond. Na de volgende persconferentie zullen we al het materiaal uit de zalen weer ophalen. Nu is nog niet alles beschikbaar.
  Zodra alle teams weer gaan trainen zal het schema wijzigen.

  Ouders zijn nog steeds niet welkom op het veld. De kinderen worden afgezet bij het hek en na afloop van de training weer opgehaald.
  De trainers hebben de bewuste teams al geïnformeerd en zullen via de groepsapps laten weten of de training per avond ook doorgaat ivm weersomstandigheden. Sommige teams zullen maar 1 keer trainen, maar dat is ook per team gedeeld.

  Het schema:

 • Afhankelijk van de persconferentie zijn we bezig met clinics/oefenwedstrijden voor de F- tot A Jeugd voor zaterdagochtend 30 januari. Meer informatie volgt zodat blijkt dat dit door mag gaan.

  Voor vragen, ideeën en opmerkingen kun je altijd een mailtje sturen naar tcap@zkvdemeervogels.nl